1

I'm coding a website, just with a text editor and my browser. I use Sublime Text 3 and Google Chrome. When I hover my text editor over my browser, the background color of my site gets a bit darker in the area's of the shadows of the text editor. I don't really know how to explain this so have a look at this pic:

I have this on a mac of course, but when I make a screenshot the bug disappears. (Not my own pic)

"Weird"

I have this kind of lag when i'm dragging, but instead of window copies, the shadow lags and instead of shadows it's like a dark shade.

It's really hard to explain without pictures!

It's kinda buggin me because with this I can't really look at my website with ease.

I hope anyone has a solution or at least a similar problem!

Thanks in advance.

  • I actually have this same problem and thought I was going crazy, or my graphics card was getting ready to die. Now that I think about it, it only happens when Chrome is in the background and there is some other window on top of it. It started not long ago, maybe around January? – tubedogg Mar 17 '15 at 19:06
  • @tubedogg Yes it happened to me since January too. Maybe it's because of a software update? – blagbalabal lakmakalap Mar 17 '15 at 19:16
  • I recommend doing lots of testing and reporting it on the Chromium issues list, where someone will probably be able to help troubleshoot and fix the bug. – Timothy Mueller-Harder Mar 18 '15 at 4:07
  • Thank you, haven't seen that service before, thanks for the tip :D – blagbalabal lakmakalap Mar 19 '15 at 23:03

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .