0

Whenever I open Messages, enter my credentials, and attempt to login the status indicator spins forever and the application never authenticates me and loads.

I had this issue on Mavericks and still have it on Yosemite. I tried removing the frameworks for Messages/iMessage in OS X and even reinstalled the OS from the recovery partition, but nothing works.

Has anyone else had the same issue and any luck with resolving it? Thanks for your time!

  • did you also fix your Permissions in Disk Utility? – Ruskes Feb 21 '15 at 17:09
  • I did do this, but it did not help with my issue. – hsatterwhite Feb 22 '15 at 15:41
  • could you log in to iTunes first than without logging out start messages. – Ruskes Feb 22 '15 at 17:15
  • I am logged in to iTunes, but Messages still does not work. It continues to spin the status indicator for the login screen. – hsatterwhite Feb 23 '15 at 16:29
  • so the problem is on your site. Could you look in the Console for any logs there. – Ruskes Feb 23 '15 at 16:39
0

My logic board was recently replaced in this Macbook and the vendor never serialized the newly installed logic board. I discovered this by going to "About This Mac" and seeing the serial number being reported as "Unknown".

The vendor corrected this actually applying a serial number to the logic board, which required specialized software that they had to boot off of from a DVD.

Once the serial number was applied then Messages worked just fine.

| improve this answer | |

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .