0

I have a Nas with my iTunes library, /Volumes/music is my itunes mediafolder. I created one playlist and today I have something strange for some songs

+------------+-----------------+------------------+ 
|name        | artist          |album             | 
+-------------------------------------------------+ 
|a movie name|                 |an album name     | 
|from Video* |                 |from music        | 
+------------+-----------------+------------------+ 
  • video is a volume on my nas…

 + i (information) for this song > name : Dragon II (2013), artist : empty, album : Mozart greatest hit

Another mistake (red line is for /.../.../....nfo) : information


In finder all is OK ("18 messe pour...") !

finder

how to fix this ?

  • The path to location is wrong… /volumes/video/… so iTunes can't play/find - I never put this file in this volume… – benoît Feb 22 '15 at 9:18
  • Does the solution in apple.stackexchange.com/questions/60330/… help? – nohillside Feb 22 '15 at 9:22
  • No… I can delete and import file but I had the same problem few days after. – benoît Feb 22 '15 at 10:49
  • Might be the NAS interacting with the way iTunes manages its library. Can you add a screenshot showing the right-most part of the preferences dialog (where "iTunes Media" location is defined)? Also, is /Volumes/video a valid path/mount point at all? And if yes, is it pointing to the same NAS? – nohillside Feb 22 '15 at 12:10
  • This is on the same nas and it's pointing to an existing file (dot nfo). I don't understand how itunes can go to this folder. – benoît Feb 22 '15 at 21:48

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .