1

The problem is that I must press "log in"/"sign in" button on most web-services again and again per day. All login/passwords are stored successfuly but the feature which is often called "remember me" doesn't works. What could be the reason for this bug? In before: the cookies are enabled.

UPD> I must say that I have an iPhone and an iPad with enabled keychain sharing via iCloud but the problem I have on the mac never happens on my devices. Maybe it will helps.

  • What are your cookie settings? – Max Ried Jun 11 '14 at 11:21
  • @MaxRied as I said In before: the cookies are enabled. – kas-kad Jun 11 '14 at 12:47
1

I can't believe I've finally fixed the bug.

Follow these steps:

  1. go to Disk utility

  2. select your disk on the left list

  3. press "Repair Disk Permissions" on the right view

here is the screenshot http://monosnap.com/image/5aVsTd4te6SD6Tp1UuxjyIi3ov1xHs.png

Hope this helps somebody!

-1

My best recommendation is to use Chrome on Mac OS. If you have a google account it syncs all your passwords and more across all devices. I'm an apple guy across the board and I use chrome for web browsing for exactly the issues you mentioned.

  • This doesn't answer the question, but it would make an alright comment. – dwightk Jun 11 '14 at 2:54
  • The chrome works perfectly indeed. But I hate it for the unoptimized power usage which is critical on the laptop – kas-kad Jun 11 '14 at 8:29

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .