4

When I try to watch video in my browser I get a play button with a line through it and it doesn't work. I have tried Safari, Chrome, and Mercury. They all give me the play button with a line through it. When I use my old iPhone with iOS 6 I have no issues. This seems to be an iOS 7 issue.

10
  • Video from what website?
    – Mattie
    Apr 16, 2014 at 16:18
  • 2
    This means the video is in the wrong format to be played on the device. Why it works in iOS 6 but not iOS 7 I'm not sure — I didn't think anything changed.
    – grg
    Apr 16, 2014 at 16:18
  • Does this happen with every video you try?
    – dwightk
    Apr 16, 2014 at 16:18
  • @zigg The mobile version of youtube and dailymotion.
    – cokedude
    Apr 16, 2014 at 16:32
  • @dwightk its random. I don't know why its random.
    – cokedude
    Apr 16, 2014 at 16:32

2 Answers 2

1

Well, on an adult website I've been on, i just refreshed the page or went back a page, went back to the same video and it played again. It only gives me that when I turn my phone off and its on the video player. Tried the same thing with my old 4g IPod. Just go back a page and reclick the video., Only if we're on teh same website....

2
  • That's likely because the video URL had an expired key in it and navigating back generated a new key.
    – grg
    May 31, 2016 at 13:45
  • I assume you're talking about the iPod touch 4G?
    – bot47
    May 31, 2016 at 19:34
0

Try closing ALL other apps, cold start your iPhone, re-open Safari and try again. Several people on other forums have had memory issues with exactly the same consequences. It's definitely NOT an ios version problem.

1
  • Just tested and, awful though it might sound, this is actually right. I'm going to try sending low resolution video to iPhone to try to avoid crashing the browser.
    – Max Murphy
    Sep 9, 2015 at 12:47

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .