0
votes
1answer
45 views

Big boo boo on reinstalling OS X Lion. Help!

I have OS X Lion and erased the hard drive to prepare and install Maverick. Can you hear the violin playing? Here are the issues: My hardrive (Toshiba 750G) resized down to its branch hardrive ...
1
vote
0answers
23 views

Error during install Leopard on iBook G4, now can't mount drive

I have an iBook G4 that was running 10.3.9 and I was attempting to install 10.5 via Firewire transfer as the optical drive is not working. During the install, the power lead failed and the laptop ...
1
vote
1answer
376 views

Macintosh HD not showing up on disc utility

I am trying to do a clean install on my Macbook Pro 13" from 2011. Here is what I did so far: 1) Booted up on my USB Stick with Mountain Lion Installer mounted on it 2) Opened up Disc Utility and ...
1
vote
1answer
848 views

iMac Startup I/O Error Despite Successful Disk Repair

My Early 2008 iMac with OSX 10.8.5 no longer boots beyond grey screen with spinning gear. Verbose mode shows a load of I/O errors. Disk Verify/Repair run via recovery partition completes successfully, ...
0
votes
1answer
65 views

New SATA cable, same hard drive problem

I was having hard drive problems with my mid-2010 unibody Macbook Pro. I bought a new hard drive and set up it using a SATA to USB cable before installing. Everything worked great so long as I had the ...
2
votes
1answer
313 views

New HD - Mid 2007 MacBook - Wrong OS Disk

I am trying to install a new hard drive in a MacBook from mid-2007. (Original question re: drive replacement here) I have managed to install the physical drive, and format it ready for the ...
1
vote
2answers
4k views

MacBook Mac OS X Install DVD not loading on new hard drive

I have a MacBook Pro 13 late 2008 for which I just replaced the HD with a WD Blue notebook 500GB, 5400rpm, model WDBABC5000ANC-NRSN. After replacing the HD, powered up the MBP, the screen displayed a ...
2
votes
2answers
6k views

Can't unmount the disk during Mac OS X install

My MacBook started to get really slow recently. Now it can’t start up properly anymore. All I see is the Apple logo and then it shuts down. I've tried rebooting multiple times, but I've seen the same ...