Take the 2-minute tour ×
Ask Different is a question and answer site for power users of Apple hardware and software. It's 100% free, no registration required.

I have an AppleID and paid $99 dollars to enroll in the iOS Developer program. I tried creating new thread in iOS Developer Forum but end up in blank white screen. I couldn't see anything on the screen.

Has anyone a suggestion on what the requirements (or how to troubleshoot) the developer forum web page when you run into issues?

share|improve this question

migrated from meta.apple.stackexchange.com Sep 4 '12 at 10:45

This question came from our discussion, support, and feature requests site for power users of Apple hardware and software.

1  
Did you quit the browser and try again? Any browser extensions installed? –  patrix Sep 4 '12 at 10:49
2  
Did you try a different browser? –  bassplayer7 Sep 4 '12 at 12:40
    
no haven't. I will try it now –  Vino Sep 4 '12 at 13:32

1 Answer 1

up vote 2 down vote accepted

Usually things like that are caused by browser extensions or an odd interaction between a specific browser version and the code on the site.

Have you looked over the basic support page for the Developer Forums?

https://developer.apple.com/support/resources/developer-forums.html

It has a "contact us" form if you can't solve this by ensuring an up to date (and unmodified) version of Safari isn't rendering the web site properly for you.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.