Take the 2-minute tour ×
Ask Different is a question and answer site for power users of Apple hardware and software. It's 100% free, no registration required.

What can I do to solve this problem ?

On the same iMac, there are several accounts. For one of them, Youtube videos won't play in Firefox, but will with Safari. For the other accounts, Firefox and Safari can play Youtube videos!?

Any hint where I can search to solve the issue ?

EDIT : I'm sorry. I can not flag anything because this long lasting (several months) problem has been solved, and I don't know how! I didn't change anything. This must be a side effect of something I did. Probably on my Admin Account. The mystery stays forever...

share|improve this question
    
Are you sure that Safari is playing the youtube videos using flash? It's possible that the user is using HTML5 to play videos in YouTube. There exist extensions like this one for such thing. What do the media player controls in the YouTube look like? –  gentmatt Mar 2 '12 at 17:08
add comment

2 Answers 2

enter image description here

If you don't have Adobe Flash plugin installed you need to do so and give it another go.
Do you have by any chance the Firefox "Flashblock" extension installed?!

share|improve this answer
add comment

Make sure:

  • Flash plugin is properly installed and activated in FireFox for all accounts (ie: other flash stuff works)
  • The accounts aren't using some sort of blocker plugin (ads, flash etc)
share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.