Take the 2-minute tour ×
Ask Different is a question and answer site for power users of Apple hardware and software. It's 100% free, no registration required.

Every time I launch Chromium, a dialog box appears almost immediately telling me that "Chromium Helper EH has unexpectedly quit." Several things don't work, including the New Tab button missing the + symbol, several keyboard shortcuts don't work, and pages don't load more than halfway. What's happening and how can I fix it?

(Extra phrases to help this show up for people searching for "Google Chrome": Google Chrome Helper EH, Google Chrome crashes.)

share|improve this question

1 Answer 1

up vote 2 down vote accepted

It turns out that in 10.7.3, installing Chromium/Google Chrome from another account causes this bug. Simply installing it while using the account it will be used in solves the problem. Unfortunately, no other accounts can use it.

share|improve this answer
    
Same problem here with 10.6.8. :-( Do you have a link for this issue? –  Thilo Mar 12 '12 at 3:04
    
No, I haven't been able to find it reported on any site and I haven't reported it myself. Feel free to; I'll add a link to the answer. –  timothymh Mar 12 '12 at 11:26
    
Maybe this one is related: code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=95037 Does not mention multiple accounts, but I'll add a link to this discussion there. –  Thilo Mar 14 '12 at 6:17

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.