Take the 2-minute tour ×
Ask Different is a question and answer site for power users of Apple hardware and software. It's 100% free, no registration required.

Quicktime (10.1) keeps quitting when I try to launch an .avi file on OS X Lion. I have removed the codecs I had installed (I used cleanmymac to completely remove leftovers) I also deleted Quicktime and re-installed it from my Lion recovery disk and the application still gives me an error report when I try to open a .avi file. Any suggestions on how to fix this? Also, the avi files are working fine on quicklook.

Here is the log file:
QT Log

share|improve this question
    
Any knows a place where i should post this that might give me an answer? –  latusaki Oct 22 '11 at 10:36
    
Try installing Quicktime Player X, or Quicktime Player 7. QT Player 7 is available on the Apple website for free and QT Player X should be on your system. Take a look at the Apple website –  daviesgeek Oct 22 '11 at 19:43
    
I have installed Quicktime player X already thats the one i got problem with. –  latusaki Oct 22 '11 at 20:48
    
I have had problems opening certain avi files with QuickTime. Is it just one file that theres a problem with? –  Teak Jan 17 '12 at 6:41
    
There are some that work but most files won't open. After trying to reinstall quicktimeX from recovery i don't get the error but files still don't play. –  latusaki Jan 19 '12 at 14:00

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.