Take the 2-minute tour ×
Ask Different is a question and answer site for power users of Apple hardware and software. It's 100% free, no registration required.

Here is an interesting issue: on the Mac and iPod sections of Apple's site there are the products subsections (Mac, Applications, Accessories, Server, on the Mac page and Products, iTunes and more, on the iPod page). Now, when you click on, say, the Applications link, the images above should slide out and be replaced with the images of Apple's apps. Except from Safari on my machine it doesn't.
Also, the Web Inspector shows two JavaScript errors that. This happens only in Safari.
Any body else observed this?
Any idea why?

Mac OS X 10.6.8
MacBook Pro 8,2
Safari 5.0.2

enter image description here

share|improve this question

closed as too localized by bmike, Philip Regan Jul 1 '11 at 23:51

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

1  
This works for me - either they fixed the errors server side or your safari isn't default. Have you disabled any extensions or plugiins? –  bmike Jul 1 '11 at 21:57

1 Answer 1

up vote 1 down vote accepted

Figured out. Ghostery was blocking an Omniture tracking script: http://images.apple.com/metrics/scripts/s_code_h.js

Thanks for the tip, bmike.

share|improve this answer

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.