Take the 2-minute tour ×
Ask Different is a question and answer site for power users of Apple hardware and software. It's 100% free, no registration required.

I have an iPod touch 4th generation that I had been using with my iHome iP90 until today. All of a sudden today I get a message saying that "This accessory is not supported" Then when I remove my touch the sound no longer works. When I reboot my sound returns. Any ideas? Really confused because all was fine until today.

share|improve this question
    
Did you recently upgrade the firmware on your touch, say to 4.3? –  CajunLuke Mar 25 '11 at 0:19
    
I updated a few weeks ago but it was working fine after that –  Gratzy Mar 25 '11 at 0:20
    
That's odd. Is the connector at the bottom bent? Does wiggling it while docked help? –  CajunLuke Mar 25 '11 at 0:22
    
I stuck it in another older IP90 and it worked fine. So then I blew it and the IP90 out with compressed air and now it works. I'm not convinced it was the air though, we will see if it returns. Thanks. –  Gratzy Mar 25 '11 at 0:50
    
You're quite welcome. You should put this comment as an answer and accept it. –  CajunLuke Mar 25 '11 at 0:52

1 Answer 1

up vote 0 down vote accepted

I stuck it in another older IP90 and it worked fine. So then I blew it and the IP90 out with compressed air and now it works. I'm not convinced it was the air though, we will see if it returns. Thanks.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.